TDKE - Tatabányai Diák Korcsolyázó Egyesület honlapja

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tatabányai gyorskorcsolyázók sikerei Inzell-ben

Közzétette: TDKE Speedskating,Admin itt Versenyek · 18/10/2016 05:15:29
Tags: Inzellversenyek

Tatabányai gyorskorcsolyázók sikerei Inzell-ben

A magyar junior gyorskorcsolya válogatott 2 hetes edzőtáborban vett részt Szöllősi Szabolcs válogatott edző irányításával a németországi Inzell-ben. A tábor végén a magyar korcsolyázók részt vettek egy nemzetközi versenyen, amely egyben már az első lehetőség volt arra, hogy versenyzőink teljesítsék a Junior Világkupákon való részvételhez szükséges szintidőket.
A viadalon négy tatabányai koris is teljesítette a szinteket, Kun Balázs Bence és Nagy Alexandra 500,1000 és 1500 méteren, Malinovszky Lilla és Gyurmánczi Dániel 500 méteren korcsolyázott be a világ junior elitjébe. Rigó Nikolett hajszállal csúszott le 500 és 1000 méteren a szintidőről, sajnálatos dolog,hogy hosszútávos korcsolyázó révén bokafájdalmai miatt nem tudott a hosszabb távokon rajthoz állni. Végül, de nem utolsó sorban Gyurmánczi Dániel új korosztályos országos csúcsot korcsolyázott 500, 1000 és 1500 méteren!
Gratulálunk mindenkinek, büszkék vagyunk Rátok! :)
Hajrá TDKE!
(a képen Szöllősi Szabolcs, Kopilovic Eleonóra (Tornádó Szeged), Bejczi Botond (Szombathelyi SI),Gyurmánczi Dániel (TDKE), Iványi Tamás (Tornádó Szeged), Nagy Alexandra (TDKE), Kun Balázs (TDKE). Alsó sor balról: Orosz Beáta (Jégmester), Rigó Nikolett és Malinovszky Lilla (mindkettő TDKE), Sebők Dominika (Lángoló Kerekek) és Blednik László.)
Vértes Kupa és Grand Prix záróforduló - Tatabánya

Közzétette: Admin, TDKE itt Versenyek · 5/10/2016 17:54:03
Tags: Vérteskupa
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz