TDKE - Tatabányai Diák Korcsolyázó Egyesület honlapja

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

KÉT ÚJ KOROSZTÁLYOS ORSZÁGOS CSÚCS, EGY JUNIOR VB SZINT ÉS SOK EGYÉNI REKORD INZELL-BEN A SZEZON ZÁRÁSAKÉNT

Közzétette: TDKE Speedskating,Admin itt Versenyek · 14/2/2017 05:02:27
Tags: Inzellversenyvilágkupa

A Tatabányai DKE 9 versenyzője - kiegészülve a szegedi tornádós Szögi Tamással, és a Lángoló Kerekek két versenyzőjével, Sebők Dominikával ás Bödei Bálinttal -vett részt a gyorskorcsolyás szezon lezárásaként a Frillensee Cup-on.

Gyurmánczi Dani két új korosztályos országos csúcsot korizott 500 és 3000 méteren, Nagy Szandinak pedig sikerült bekorcsolyázni a Junior VB szintideje alá 500 méteren 42.41-es időeredménnyel.

Talabér Hanna, Vida Ádám, Tóth Hajnika, Palakovics Fanni és Bödei Bálint (utóbbi a Lángoló kerekek versenyzője) nagy egyéni rekordokat koriztak, mind az öten több másodpercet javítottak egyéni legjobb időeredményeiken! Tóth Eszti a verseny előtti héten lázas volt, viszonylag "gyenge" állapotban állt rajthoz, ennek ellenére 1000 méteren szép korcsolyázással egyéni rekordot tudott dönteni. Szögi Tomi (Tornádó) mindkét távján szintén eddigi legjobb időeredményeit érte el, egyre közelebb kerülve a junior vk szintidőkhöz.Sebők Domi (Lángoló Kerekek) a verseny előtti napon és a verseny napján sem volt teljesen egészséges, kicsivel maradt el eredménye az egyéni legjobbjaitól. Palakovics Dávid szintén nem tudott javítani, viszont technikailag szépen, fejben összeszedetten versenyzett. Malinovszky Lilla 500 méteren eddigi leggyorsabb rajtja ellenére kicsivel maradt el a csúcsától, viszont még így is bőven vk szintidőn belül korcsolyázott, 3000 méteren pedig közel 20 mp-et javított az eredményén.

További pontos időeredmények:
www.speedskatingresults.com

Ezúton is köszönjük az egész téli szezonban végzett munkáját Ágotának és Balázsnak is, akik ezúttal otthon szurkoltak a gyerekeknek!
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz